I lager.
Antal: 5

Hardcore Carnivore Brisketboss-kniv

480 kr
432 kr
Leverantör: Hardcore Carnivore

Detta är den typen av kniv som används och föredras av de flesta pitmasters på restauranger i Texas. Det slitstarka bladet är gjort av high carbon stain-free steel, längd 25 cm.

Beskrivning

Denna kniv tillverkad av Dexter USA har ett tandat blad perfekt för att skära skivor av Brisket. Handtaget i polypropylen gör att den inte glider i handen och den är enkelt att rengöra. Bladet har Hardcore Carnivore Shield-logotypen och det står BRISKETBOSS längs bladet.

Brisketboss är utvald av Jess Pryles till Hardcore Carnivores sortiment.

Om Jess Pryles:
”Australian by birth, Texan by choice”, Jess Pryles är en respekterad expert inom Texas BBQ och tävlings-BBQ. Hon är grundare till Australasian Grill Alliance, skaparen av Hardcore Carnivore-serien av rubs. Förutom att föreläsa vid evenemang sponsrade av institutioner som Texas A & M University, American Meat Science Association och Texas Beef Council, medverkar hon också på olika tv-program som Food Network och Today. Hon har även intervjuats i publikationer som Parade, Food & Wine, och Austin Chronicle, bland andra. Jess bor och verkar från Austin, Texas.