Join The Riot


SVERIGES FETASTE FOODTRUCK

The smoke has no sound

Vi älskar att laga mat med hjälp av eld & rök och vi brinner för vår passion - att laga bra mat till det glada folket! Därför grillar och röker vi all mat själva och vi utgår alltid från råvaror av hög kvalité. Du hittar oss i Surte, Ale kommun, ett stenkast från Kungälv och endast 10 min från Göteborg. Det är inte långt och sista biten så följer du bara röken...


OPEN HATCH

Öppet varje vecka, eller ja nästan varje vecka 

Vi håller luckan öppen merparten av året men gör undantag för några veckors stängning i slutet på december och under början av januari. På sommaren vill även kockar ha det lite gott i värmen så då tar vi ledigt ett tag och ibland händer det ju att vi är sjuka. Men annars har vi öppet och de dagar vi inte är på plats och lassar ut bra käk så annonserar vi det på såväl hemsidan som i sociala medier. 

WHAT ABOUT THE MENU

Börgers & Vedeldat

Våra fenomenalt goda hamburgare och tacos har ni säkert hört talas om men vad mer serverar vi för lunch?  Jo, så här är det.  Allt är beroende på vad vi får tag i från bonden, vad fiskhandlaren har för fina erbjudanden samt vad för grönsaker som är i säsong. Det är detta som styr när vi utformar menyn och därför varierar vår lunchmeny från vecka till vecka. 

En sak kan du i alla fall vara helt säker på. Hos oss hittar du vällagad och smakfullt grillad & rökt mat samt hamburgare gjorda av 100% nötfärs. Färsen är från Highland Cattle djur uppfödda på närbelägna Björlanda Gård. Rasen är känd för sin fina, djupa och komplexa smak. Testa så förstår du snart varför. Givetvis har vi även såväl gluten som laktosfria och vegetariska alternativ. 

Följ oss på INSTAGRAM samt FACEBOOK för löpande uppdateringar
om vad som serveras just nu och vad mer som är på gång.