Join The Riot


MENYSTREET FOOD 

A TASTE OF THE WORLD

Allt lagat med inspiration från världens alla länder länder. Vad som serveras kommer variera men förvänta dig Streetfood med stora smaker. 

BURGERS 

WICKEDLY GOOD

Hos oss hittar ni alltid flera olika saftiga hamburgare på menyn. Samtliga gjorda på fenomenalt gott kött från Ale Kött & Chark. Givetvis finns även smakfulla alternativ för dig som äter en vegansk eller gluten/laktosfri kost. 


BBQ & KOLGRILLAT  

THE SMOKE HAS NO SOUND

 Våra populära grill och BBQ-rätter har nu alltid en stående plats på menyn. Utöver detta så försöker vi slänga in lite blandade detaljer på gästspel. Allt tillagat med eld & rökt i vår bad ass smoker eller på vår egengjorda kolgrill.  Vi lagar upp så mycket som vi tror går åt och när det tar slut, ja då är det slut. 

SIDE ORDERS

LEVEL UP THE YUMMY

Förutom krispiga pommes och våra egen gjorda och dippsåser finner ni även mindre rätter så som då och då byts ut tex. Nachos, Wings, Padrones med mera som passar utmärkt som förrätt eller om du bara känner dig extra sugen. 

HANTVERKSÖL & LÄSKEBLASK

HYPER LOCAL 

Än så länge serverar vi enbart läsk samt folköl men vi kan lova dig att det är utomordentlig god och rekorderligt fin hantverksöl. Bryggd på andra sidan gården med vatten från älven, kan det bli mer lokala smaker än så här! Visste du förresten att den ikoniska coca cola flaskan designades i Surte Glasbruk?