Join The Riot


SAY WHAT?!?!?!

JA, JO DET E EN RIKTIG BUMMER MEN VI HAR STÄNGT PGA FASTIGHETSUNDERHÅLL.   

Men vi vill ju ha skoj i sommar!!!

JOIN THE RIOT @ BARIUM BY BEERIUM

Varannan lördag så hittar ni oss hos det lokala bryggeriet Beerium beläget i Surte kraftstation. Så se nu till att ha koll på sociala medier. Hoppas vi att vi ses redan i sommar!


Nya öppettider från i höst - mer info kommer!


MENY

Bra mat till det glada folket

På vår stående à la carte meny finner du bland annat gräsbeteskött från Björlanda Gård och hantverksost från Sommarhagens Mejeri samt råvaror från fler lokala och småskaliga producenter. Perfekt när du är sugen på att unna dig smaker utöver de vanliga.

BURGERS
WICKEDLY GOOD

Hos oss hittar ni alltid flera saftiga hamburgare gjorda på fenomenalt gott gräsbeteskött från Björlandgård. På burgarmenyn finner ni även den älskade grillosten Stekheta Stina från Sommarhagens Gårdsmejeri och givetvis finns även smakfulla alternativ för dig som äter en vegansk eller gluten/laktosfri kost. 


BBQ RÄTTER 

THE SMOKE HAS NO SOUND

Pulled Pork och Honey Glazed Wings har alltid en stående plats på menyn. Utöver detta så försöker vi slänga in lite blandade detaljer på gästspel. Allt tillagat med eld & rökt i våra bad ass smoker Elita eller vår egentillverkade grillar.  Vi lagar upp så mycket som vi tror går åt och när det tar slut, ja då är det slut. Så kom i god tid eller boka din mat i förväg.

SIDE ORDERS

LEVEL UP THE YUMMY

Förutom krispiga pommes och våra egen gjorda och omtalade dippsåser finner ni även mindre rätter så som nachos, padrones, wings med mera som passar utmärkt som förrätt eller om du bara känner dig extra sugen. 

HANTVERKSÖL & LÄSKEBLASK

HYPER LOCAL 

Än så länge serverar vi enbart läsk samt folköl men vi kan lova dig att det är utomordentlig god och rekorderligt fin hantverksöl. Bryggd på andra sidan gården med vatten från älven, kan det bli mer lokala smaker än så här? Visste du förresten att den ikoniska coca cola flaskan designades i Surte Glasbruk?