Join The Riot

CATERING / GRILLEVENT

Boka oss eller vår servering

Önskar ni en unik upplevelse till er nästa fest, firmafest, bröllop, svensexa, studentfest, konferens eller grillfest i föreningen? Vi hjälper er att skapa en fantastisk tillställning med catering & matlagning.

Behöver ni lokaler för er konferens? Då kan ni hyra in er hos Surte Kraftstation som ligger på andra sidan gården. Här är vi ofta och laddar ut bra mat, direkt från food trucken, som tyvärr inte går att köra längre sträckor än så. Ni har även möjlighet att boka ölprovning via Surtes egna hyperlokala kraftölsbryggeri Beerium.  Längre ner på denna sidan finner ni bilder från tidigare grillevent samt olika menyförslag och prisexempel.


GRILL & BBQ EVENT HOS ER

Vi skapar magiska stunder i lågornas sken

Vi kommer gärna ut till er. I så fall tar vi med oss tält, grillar samt eldskålar och skapar en magisk stund i lågornas sken. Vad som serveras och vad det får kosta är något vi gemensamt kan diskutera. Med erfarenhet från allt ifrån mindre sällskap till företagsevent med hundratals besökare kan vi skräddarsy en smakfull och minnesvärd dag. Så förvänta er en upplevelse och smakresa utöver det vanliga!

Skicka oss gärna en förfrågan inför ert event i Stor Göteborg, Kungälv, Ale, Lerum, Alingsås, Trollhättan
eller andra närliggande kommuner.


VAD KOSTAR DET ATT HYRA EN KOCK

Låt oss skämma bort dina gäster

Att se på när maten tillagas med hjälp av eld och rök höjer stämningen och blir snabbt ett första samtalsämne men även en upplevelse man berättar om långt där efter att festen är över. Många frågar oss vad det kostar när kocken och restaurangen  kommer till er. Svar, det varierar. Det är mycket som ska planeras, förberedas, transporter och restid, uppmontering och kockar som ska vara på plats. När alla är mätta och nöjda fortsätter vårat arbete för nu väntar ihoppackning och hemresa, följt av vård av material. Dagarna blir alltid långa så för detta tar vi ut en fast framkörningsavgift. Avgiften varierar därför beroende på antal gäster samt körsträcka. Vad som serveras diskuterar vi gärna fram tillsammans med er men nedan följer några olika förslag med priser per portion. Vi hjälper er att ta fram ett spännande upplägg som garanterat går hem!

Streetfood & Husman 

Vad sägs om något av följande? Hamburgare på gårdsfärs ihop med vårat omtalade bacon, Tacos med spännande Mexikanska smaker, Pulled Pork i vårat älskade Pretzelbröd, eller Riot´s Heta Chiligryta? Kanske är ni sugna på något mer klassiskt så som Pannbiff med Potatisstomp & Kantarellsås samt rårörda lingon eller annan husmans kost som tillagats med eld & rök?.
Pris från 150:-

Grillbuffé

Vi dukar upp för fest eller serverar på inviduella brickor. På gästernas tallrik samsas grillad kyckling med olika korvar, karré och grillade primörer.Till detta serveras potatissallad, bearnaisesås, rödvinssky, grönsallad, ost, smör & bröd. Vill ni så kan vi även ta fram prisförslag på andra grilldetaljer så som flankstek, picanha, entrecote med mera. Vi ser givetvis till att det även finns något för den som föredrar vegetarisk eller veganskt.
Pris från 259:-

BBQ Event 

Njut av härligt rökiga smaker och influenser från den amerikanska södern. Vi snackar Texas Ribs, Pulled Pork, Kyckling, Creamed Corn, Refried Beans, Potato Sallad samt flera olika tillbehör.
Pris från 359:-

Something Sweet

 Grillad Äppelpaj eller Kladdkaka med chokladjord och grädde eller grillad frukt med fluff on the side?
Pris från 69:-

BILDER FRÅN TIDIGARE GRILL & BBQ EVENT